Aarstiderne klar til at levere økokød

Oksekødsproducenten Grambogård lægger en større del af produktionen om til økologi og hopper som del af ny aftale om bord i Aarstidernes måltidskasser.

Med fokus på dyrevelfærd har fynske Grambogård i snart tyve år produceret kødprodukter til de danske slagterikunder. Aarstiderne har siden 1999 leveret økologiske grøntsager til danskere, og nu indleder de to brands et samarbejde, der skal bringe mere økologisk kød ud til de kunder, der i dag vælger at få leveret måltidskasser til døren.

Det fremgår af en meddelelse, som Aarstiderne har udsendt.

"Målet med samarbejdet er at levere dansk, økologisk kød af højeste kvalitet. Ved at slå kræfterne sammen har vi både muskler og viden til at nå det mål," udtaler Aarstidernes medstifter Søren Ejlersen om det samarbejde, som allerede fra denne uge betyder, at kunderne kan få økologisk kød fra fynske stude i deres måltidskasser.

"Partnerskabet mellem Aarstiderne og Grambogård afspejler en fælles overbevisning om, at tingene hænger sammen. Dyrenes velfærd, den overordnede belastning på klima og miljø og i sidste ende kødets smag kan simpelthen ikke skilles ad. Derfor er vi stolte over at indlede et samarbejde med høje ambitioner for alle aspekter af kødproduktionen," hedder det fra Søren Ejlersen.

Ifølge de to samarbejdspartnere er der planer om at udvide samarbejdet.

"Vi arbejder i øjeblikket med helt nye økologiske retningslinjer for at forbedre dyrevelfærden igennem hele dyrets liv i økologiske besætninger," udtaler Grambogårds direktør Alex Lysemose.

Aarstiderne investerer tungt i pakkeri og nye medarbejdere

Aarstiderne tæt på endnu en fordobling

Slagteri mangler kapital til udlandseventyr

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også