FødevareWatch

Traditionelle landmænd overvejer at konvertere til økologi

Lave mælkepriser og større efterspørgsel på økologisk mælk får landmænd til at spekulere.

Foto: Peter Hove Olesen/Ritzau/ARKIV

Fredag var ikke en god dag for landets mælkeproducenter. Prisen på det hvide guld blev endnu en gang sænket i en række supermarkedskæder.

Udviklingen har stået på i en længere periode, og det er med til at få de traditionelle landbrugsejere til at overveje skiftet til en økologisk produktion, mener Ejvind Pedersen, chefkonsulent i Landbrug & Fødevarer.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Milliardkoncern løfter indtjeningen på kager og slik

Kage- og konfekturekoncernen Givesco er lykkedes med at forbedre indtjeningen i løbet 2021, men ikke helt nok ifølge ledelsen. Koncernen har med sit store detailfokus også løftet omsætningen til lige knapt 3 mia. kr.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier