FødevareWatch

Britisk Arla-konkurrent udnævner ny topchef

Den britiske mejerikoncern First Milk har fået ny adm. direktør. Han kommer fra en stilling i Mars.

Den britiske mejerikoncern First Milk, der har en årlig omsætning på omkring seks mia. kr. har hentet en ny leder ind, efter at den tidligere leder Kate Allum tidligere på ugen takkede af.

Den nye adm. direktør hedder Mike Gallacher og kommer fra en stilling som direktør i den britiske afdeling af Mars Petcare, og han tiltræder i stillingen 18. marts, meddeler First Milk i en meddelelse.

Den tidligere officer i hæren har i næsten hele sit virke i erhvervslivet arbejdet inden for murene i Mars Inc., hvor han har leveret turnaorunds i flere asiatiske afdelinger af den amerikanske gigant.

"Mike har alle de egenskaber, som det kræver at få vores forretning tilbage, hvor vi ønsker at være. Han har betydelige lederegenskaber, har vendt virksomheder i forskellige geografiske områder, og har erfaring i nogle af vores vigtigste eksportmarkeder. Han demonstrerede gennem hele ansættelsesprocessen, at han gennem hele sin karriere har opbygget teams og organisationer af høj kvalitet, og jeg ser frem til at arbejde sammen med ham," udtaler bestyrelsesformand Sir Jim Paice i meddelelsen.

First Milk har hovedsæde i Glasgow, og er ifølge eget udsagn det største 100 pct. mælkeproducentejede mejer i Storbritannien.

Medicinalgigant lancerer mælk til bodybuildere

Arla kaprer kontrakt fra Dairy Crest

Britisk mejeriopkøb åbner op for Arla-parløb

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier