Medicinalgigant lancerer mælk til bodybuildere

Selskabet MaxiNutrition, der er ejet af den britiske medicinalgigant GlaxoSmithKline, har lanceret en ny proteindrik med det muskelopbyggende kosttilskud kreatin - den første i verden af sin slags, ifølge selskabet.

Det britiske kosttilskudsselskab MaxiNutrition har lanceret, hvad man kalder verdens første proteinrige mælkedrik, som indeholder en ”optimal” dosis kreatin. Det skriver Dairy Reporter.

Hver flaske af den drikkeklare, fedtfattige såkaldte Cyclone Milk indeholder således 3 gram af den muskelopbyggende aminosyre, der er yderst populære blandt atleter og bodybuildere, skriver mediet.

Andre virksomheder har tidligere lanceret drikke med kreatin, men det er altså første gang, at man ser et produkt med den optimale dosis på 3 gram, påstår MaxiNutrition.

”Studier har vist, at den mest effektive mængde kreatin er minimum 3 gram, og MaxiNutrition Cyclone Milk er verdens første kreatinmælk, der giver 3 gram kreatin sammen med 30 gram protein for et eksplosivt performance boost,” siger brand manager Andrew Ibbotson til mediet.

Selskabet, der er ejet af den britiske medicinalkoncern GlaxoSmithKline og indtil sidste år gik under navnet MaxiMuscle, har brugt de seneste to år på at udvikle produktet, og her har udfordringen været, at få stabiliseret kreatinen i flydende form.

Kreatin er traditionelt blevet solgt i pulverform af selskaber såsom netop MaxiNutrition.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også