Danskerne har voksende appetit på økologisk kød

Årsregnskabet fra det økologiske slagteri Friland viser en stigning i salget af økologisk kød. Det er udtryk for en voksende interesse for dyrevelfærd, mener Økologisk Landsforening.
Foto: PR/ Økologisk Landsforening
Foto: PR/ Økologisk Landsforening

Danskerne og detailhandlen lægger i stigende grad på fødevares oprindelse, og det gælder også det svinekød, som vi spiser.  Salget af øko-kød i Danmark vokser således markant, oplyser Økologisk Landsforening på basis af tal fra Danish Crowns datterselskab Friland A/S.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
!
!
Skal indeholde mindst 6 tegn
!
Skal indeholde mindst 2 tegn
!
Skal indeholde mindst 2 tegn

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også

Foto: Lars Skaaning

Fortsat umuligt at spore Skares gamle kød

For abonnenter

Foto: Finn Frandsen

Bagerkæder sænker priserne