
Danskerne og detailhandlen lægger i stigende grad på fødevares oprindelse, og det gælder også det svinekød, som vi spiser. Salget af øko-kød i Danmark vokser således markant, oplyser Økologisk Landsforening på basis af tal fra Danish Crowns datterselskab Friland A/S.
Tallene viser en fremgang i salget af økologisk kød på 15 procent i Danmark. Salget af økologisk svinekød er dog steget markant mere - med hele 34 procent herhjemme, mens salget af økologisk oksekød er til danskerne er vokset med seks procent. Hjemmemarkedet og eksporten har haft samme procentvise stigning på 6 pct. på oksekød.
Allerede abonnent? Log ind.
Læs hele artiklen
Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.
- Adgang til alle låste artikler
- Modtag vores daglige nyhedsbreve
- Fuld adgang til vores app