FødevareWatch

Danskerne har voksende appetit på økologisk kød

Årsregnskabet fra det økologiske slagteri Friland viser en stigning i salget af økologisk kød. Det er udtryk for en voksende interesse for dyrevelfærd, mener Økologisk Landsforening.

Foto: PR/ Økologisk Landsforening

Danskerne og detailhandlen lægger i stigende grad på fødevares oprindelse, og det gælder også det svinekød, som vi spiser.  Salget af øko-kød i Danmark vokser således markant, oplyser Økologisk Landsforening på basis af tal fra Danish Crowns datterselskab Friland A/S.

Tallene viser en fremgang i salget af økologisk kød på 15 procent i Danmark. Salget af økologisk svinekød er dog steget markant mere - med hele 34 procent herhjemme, mens salget af økologisk oksekød er til danskerne er vokset med seks procent. Hjemmemarkedet og eksporten har haft samme procentvise stigning på 6 pct. på oksekød.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Salling Group forlænger prisloft frem til nytår

Prisloftet, som Salling Group indførte i foråret på en lang række varer, bliver nu forlænget med to måneder til årets udgang. Det sker, dagen efter, Coop meldte et nyt prisprogram ud for to kæder.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier