Den gode smag er vigtigere end økologi

Aftensmaden skal smage godt og gerne være fedtfattig, mens det er mindre vigtigt, at den er lavet økologiske råvarer. Det viser en ny undersøgelse af danskernes madvaner.
Foto: Søren Skarby/Polfoto/Arkiv
Foto: Søren Skarby/Polfoto/Arkiv

Det er vigtigere, at maden smager godt, end at den er lavet af økologiske råvarer.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Skal indeholde mindst 6 tegn
Skal indeholde mindst 2 tegn
Skal indeholde mindst 2 tegn

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også