FødevareWatch

Den gode smag er vigtigere end økologi

Aftensmaden skal smage godt og gerne være fedtfattig, mens det er mindre vigtigt, at den er lavet økologiske råvarer. Det viser en ny undersøgelse af danskernes madvaner.

Foto: Søren Skarby/Polfoto/Arkiv

Det er vigtigere, at maden smager godt, end at den er lavet af økologiske råvarer.

Det viser en ny undersøgelse fra Madkulturen, hvor man har spurgt ind til danskernes vaner, når det kommer til aftensmaden.  

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Mikkeller løser direktørfarvel internt

Tidligere på ugen kom det frem, at den hidtidige adm. direktør for mikrobryggeriet Mikkeller, Kenneth Madsen, er blevet fyret. Han bliver dog ikke erstattet af en ny, lyder det nu fra bryggeriet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier