FødevareWatch

USA har vaccine klar mod svinevirus

De amerikanske myndigheder har godkendt en vaccine, som man håber, kan få bugt med den frygtede virus PEDv, der har slået millioner af grise ihjel i landet. Men veterinæreksperter og selskabet bag vaccinen advarer mod en opblomstring af vaccinen efter sommeren.

Foto: Colourbox

I denne uge godkendte de amerikanske landbrugsmyndigheder en ny vaccine mod den yderst smitsomme og dødbringende Porcine Epidemic Diarrhoea virus, eller blot PEDv, der har taget livet af næsten 8 millioner smågrise i Nordamerika. Det skriver Reuters.

Landbrugsmyndighederne sagde onsdag, at vaccinen, som er udviklet af selskabet Harrisvaccines, har vist lovende resultater i forhold til at kontrollere virussen, og landbrugsminister Tom Vilsack er yderst fortrøstningsfuld i forhold til at få bugt med PEDv.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Kraftig inflation kan bremse Stryhns Gruppens gode takter

Det friske regnskab for 2021 fra Stryhns Gruppen viser minimal slinger i valsen i et år, der har været præget af svært tilgængelige råvarer og prisstigninger. Flere udfordringer står dog i kø, så de samme økonomiske resultater bliver svære at nå i 2022, siger topchef.

Topskifte i Carlsberg kan sætte en prop i større planer

Heine Dalsgaards farvel som finansdirektør udfordrer stabiliteten i toppen af en virksomhed af Carlsbergs størrelse. Derfor burde eventuelle forestående planer om et snarligt skifte på topposten være sat på standby, mener to headhuntere.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier