FødevareWatch

Naturlis plantefars lander kontrakt med svensk supermarked

Plantefars fra Naturli Foods vinder hyldeplads i Sverige. Først meldte Netto sig på banen, og nu lancerer en anden stor supermarkedskæde i Sverige produktet.

Foto: Mathies Hvid Toft

Orkla-ejede Naturli Foods' plantebaserede fars breder sig med hastige skridt.

Senest har den danske virksomhed lavet en aftale med Netto om også at sælge produktet i svenske butikker, og nu lander Naturli Foods en tilsvarende aftale med den svenske supermarkedskæde ICA, der lancerer produktet i sine mere end 160 butikker i næste uge.

Det skriver svenske Food Supply.

I slutningen af februar fortalte Henrik Lund, direktør for Naturli Foods, at selskabet allerede er tæt på at have opfyldt sine langsigtede målsætninger for produktet.

"Vores mål var at tage 5 pct. af markedet for hakket oksekød inden for tre år. Allerede en måned efter lanceringen af Naturli Hakket var vi meget tæt på at indfri målet," udtalte han i en meddelelse, som fulgte i halen på en seneste lancering i Coop-koncernens 1200 butikker.

Kødfri forkæmper tæt på markedsmålsætning

Analyse: Vedblivende potentiale i kødfri forbrugere

Coop: Veganerprodukter kan blive et "nyt vindmølleeventyr"

Mere fra FødevareWatch

Meyers har fået data på menuen for at holde på kunderne

Fødevarekoncernen har over de sidste to år arbejdet på digitale løsninger, der giver mere viden om, hvor mange der bestiller maden og om de kan lide den. "Det er en helt ny virkelighed for os og åbner for aftaler lang tid i forvejen med grossisterne," siger Meyers kommercielle direktør.

Dansk Dr Oetker-chef stiger i graderne

Efter fire år med ansvar for Storbritannien og Irland rykker Georg Heerdegen Parsbo fra nytår op i hierarkiet og ind i toppen af det tyske hovedkontor i Dr. Oetker.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier