FødevareWatch

Dansk madmarked på tegnebrættet under svævende motorvej

Frederiksberg og Københavns Kommune er blevet enige om at lave et nyt madmarked under den sekssporede motortrafikvejsbro Bispeengbuen. De leder efter en privat aktør, som kan hjælpe med at få projektet stablet på benene.

Bispeengbuen på grænsen mellem Frederiksberg og Københavns Kommune.

Der er mørkt, trist og mennesketomt i betonmiljøet under den sekssporede motortrafikvejsbro Bispeengbuen, der ligger mellem Københavns Kommune og Frederiksberg.

Men i 2018 skal området være fyldt med liv og madboder. De to kommuner er nemlig blevet enige om, at der skal opføres et nyt madmarked under broen, skriver AOK.dk.

Initiativet hedder Mad med Mere under Buen, og frem mod 28. november efterlyser de to kommuner private aktører, der har mod på at hjælpe med at udforme en ide, for hvordan området bedst udnyttes til formålet.

"Hvis man fjerner alt fra Papirøen og spørger, om nogen har lyst til at spise deres madpakke derude en kold vinterdag, så tror jeg, at de færreste vil synes om den idé. Men fordi der er skabt et miljø på Papirøen har folk lyst til at være der, og opgaven er den samme under Bispeengbuen. Vi kan jo lide at være, hvor andre er," siger Morten Jung (K), som er formand for Frederiksbergs Kultur- og Fritidsudvalg, til AOK.dk.

Sammen med kultur- og fritidsborgmester i København Carl Christian Ebbesen (DF) er han fortaler for projektet, der til at starte med vil løbe over begrænset periode på fem år.

Det 'nye' Copenhagen Street Food er fundet

Butikslukninger truer nyt københavnsk madmarked

Aarhus Street Food sætter besøgsrekord

Aarhus åbner sit andet madmarked på to måneder

Torvehal-chef: Supermarkederne er vores sande konkurrent - ikke street food

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier