FødevareWatch

Stor interesse for nye Danish Crown-jobs

Søgningen til de 260 nye stillinger på Danish Crown-slagterierne i Sæby og Ringsted har været stor, og fabrikschef i Ringsted kan nu næsten melde alt besat.

Foto: Gregers Tycho/Polfoto/Arkiv

Over 800 personer har lagt billet ind på et nyt arbejde i Danish Crown i Ringsted og Sæby, hvor koncernen i alt skal ansætte 260 medarbejdere i halen på, at den i efteråret sikrede sig tilgang af 600.000 nye slagtesvin.

Det meddeler Danish Crown.

I Ringsted er man næsten klar med det første nathold på 150 mand og forventer, at der skal ansættes yderligere 50 personer.

"Vi har haft mere end 450 henvendelser fra både faglærte og ufaglærte slagtere, og vi mangler kun 25 mand i at have alle ansat til det nye nathold, der starter den 1. september. De første er allerede i gang med oplæringen," udtaler fabrikschef på slagteriet i Ringsted Jesper Frandsen.

I Sæby regner Danish Crown med at skulle ansætte 60 nye medarbejdere på et nyt aftenhold, og også her har der været rift om de nyoprettede stillinger.

Ifølge koncernen har godt 400 kontaktet enten slagteriet i Sæby eller Jobcenter Frederikshavn for at komme i betragtning til et job. I sidste uge var der informationsmøde på slagteriet, og her mødte der 140 interesserede op.

Mens landets største slagterikoncern har gang i ansættelserne og tilgangen af slagtesvin, har man i Tican-koncernen for nyligt været tvunget til at sige farvel til 55 ansatte. Det blev konsekvensen af, at slagteriet måtte sige farvel til en aftale med leverandørforeningen Bonusgrisen om leverering af 500.000 slagtesvin, som nu altså skal leveres til konkurrenterne i Danish Crown.

Flere svin får Danish Crown til at oprette 260 nye job

NNF jubler over nye slagterijob

NNF efterlyser bedre integration af udenlandske medarbejdere på slagterierne

Forsiden lige nu

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier