Familien bag den fremadstormende restaurantkæde Restaurant Flammen parkerer nu et salg af livsværket.
Det skriver Børsen.
"Vi har sat det på standby, og nu kører vi videre, som vi hidtil har gjort. For at være helt ærlig, så kan vi ikke helt finde ud af, hvad der er bedst for os. Vi regner stadig med at åbne i Tyskland i år, og så gør vi det selv," lyder det fra Martin Rosenfeldt-Sunddal, der er søn af ægteparret bag konceptet, Ketty og Flemming Rosenfeldt Sunddal.
Han afviser, at det skrinlagte salg handler om, at det beløb, som familien kunne få, var for lavt.
Familien bag Flammen har tidligere fortalt, at de drømmer om at brede konceptet til Tyskland, og det er i den forbindelse, at familien undersøgt, om det bedre kunne gennemføres ved at få ekstern kapital ind eller indgå en aftale med en franchisetager.
Restaurantkæde udvider på Sjælland
Sønderjysk restaurantkæde vil sælge kød på nettet
Sønderjysk familie skovler penge ind på ny restaurantkæde