FødevareWatch

Sønderjysk familie sætter salg af restaurantkæde på standby

Ejerfamilien bag Restaurant Flammen har undersøget markedet for potentielle opkøbere, men har nu foreløbigt afsluttet processen uden at finde en køber.

Foto: ritzau/Anita Graversen

Familien bag den fremadstormende restaurantkæde Restaurant Flammen parkerer nu et salg af livsværket.

Det skriver Børsen.

"Vi har sat det på standby, og nu kører vi videre, som vi hidtil har gjort. For at være helt ærlig, så kan vi ikke helt finde ud af, hvad der er bedst for os. Vi regner stadig med at åbne i Tyskland i år, og så gør vi det selv," lyder det fra Martin Rosenfeldt-Sunddal, der er søn af ægteparret bag konceptet, Ketty og Flemming Rosenfeldt Sunddal.

Han afviser, at det skrinlagte salg handler om, at det beløb, som familien kunne få, var for lavt.

Familien bag Flammen har tidligere fortalt, at de drømmer om at brede konceptet til Tyskland, og det er i den forbindelse, at familien undersøgt, om det bedre kunne gennemføres ved at få ekstern kapital ind eller indgå en aftale med en franchisetager.

Restaurantkæde udvider på Sjælland

Sønderjysk restaurantkæde vil sælge kød på nettet

Sønderjysk familie skovler penge ind på ny restaurantkæde 

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier