FødevareWatch

Chokoladegigant investerer 596 mio. i mad til kæledyr

Fødevarekoncernen Nestlé vil bruge 86 mio. dollars på en fabrik i Brasilien, som skal lave hunde- og kattefoder.

Foto: Laurent Gillieron/AP/POLFOTO/arkiv

Der er snart ikke den fødevarekategori, som chokoladegiganten Nestlé SA ikke har investeret penge i.

Senest har den konglomeratet investeret millioner i kokosproduktion i Sri Lanka og en pizzafabrik i Benevento nær Napoli. Den seneste investering er dog af en lidt anden art. Denne her gang er der nemlig tale om foder til hunde og katte.

Ifølge mediet esmmagazine.com har Nestlé besluttet at bruge 86 mio. dollars, svarende til ca. 596 mio. kr., på en fabrik i Brasilien, som laver foder til hunde og katte.

Topchefen for den amerikanske del af Nestlés forretning, Laurent Freixe, forklarer i et interview, at der er en massiv vækst i premium-foder til kæledyr, og det er den tendens, man vil have del i.

Nestle investerer i srilankansk kokosproduktion

Nestlé opfordrer industrien til at bruge mere fuldkorn

Nestlé investerer i frosne italienske pizzaer

Nestlé køber ind i Egypten

Forsiden lige nu

Her er de danske producenter bag Michelin-stjernerne

Det er ikke kun de mange kokke og restauranter, som skal sole sig i succesen fra Michelin-guiden, der mandag uddeler årets stjerner i Norden. På et nyt landkort får restaurantgæsterne mulighed for at se, hvilke producenter og leverandører, der har dyrket lilla blomkål og lavet kødet i lammetataren.

Udsigt til rekordproduktion af danske grise

Landmændenes produktion af smågrise ventes i år at stige til næsten 33 mio. - det højeste niveau nogensinde. En stor del af smågrisene eksporteres, men efter mange års fald er der også udsigt til svag vækst i slagtningerne i Danmark.

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier