Nestlé investerer i frosne italienske pizzaer

På samme måde, som det er tilfældet med vand fra San Pellegrino og chokolade fra Perugina, vil Nestle gøre den italienske by Benevento til byen, hvor verdens frosne pizzaer kommer fra.
Foto: Thomas Wilmann/Ritzau Scanpix
Foto: Thomas Wilmann/Ritzau Scanpix

Nestle-konglomeratets italienske forretning har investeret 356 mio. kr. i en pizzafabrik i Benevento nær Napoli. Planen er at gøre stedet til en international hub for produktionen af frosne pizzaer.

Det skriver European Supermarket Magazine.

Investeringen fra det schweiziske hovekvarter flankeres af økonomiske bidrag fra den italienske regering og fra den lokale region, Campania.

Få adgang til alle FødevareWatch-nyheder – HER!

Planen er, at fabrikken over de næste 18 måneder skal tredoble sin produktion af frosne Buitoni-pizzaer, som skal sælges i Europa, Mellemøsten og Nordafrika. Investeringerne skal gå til at udvikle og implementere ny teknologi og udvidelse af den produktion, som i dag kun producerer til det hjemlige italienske marked.

Storaktører får kastet glas i maskineriet

Salget af premiumvand blomstrer i skyggen af stor gastronomitrend

 Fremadstormende pizzakæde bager på nye medejere

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også