FødevareWatch

Tidligere Løgismose-chef vil gøre sushikæde grønnere

Sushikæden Letz Sushi, der har restauranter i og omkring Aarhus og København, og som ledes af den tidligere Løgismose-direktør Anders Barsøe, vil have en langt grønnere profil end hidtil.

Foto: Letz Sushi

Der er fuldt blæs på antallet af forkortelser i det nye menukort fra sushikæden Letz Sushi, der har 10 restauranter og samlet 16 take out-forretninger i og omkring København og Aarhus samt cateringvirksomheden Letz Minis.

I fremtiden skal de fisk og skaldyr, som bliver anvendt i restauranterne, være både MSC-, ASC-, GLOBALG.A.P- og Friend of the Sea-certificeret, og derudover har man også udskiftet alle de konventionelle ris med økologiske.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Kædedirektør kan ikke afvise flere butikslukninger

Fire Daglibrugsen-butikker må dreje nøglen om som følge underskud. Det sidste dødsstød blev de stigende energiudgifter, og kædedirektør kan ikke afvise, at de med tiden også kan få konsekvenser for andre butikker.

EU-indgreb vil potentielt kun udløse få milliarder til energistøtte

Fredag har EU’s medlemslande blåstemplet at kunne sende beskatningen fra bæredygtig energi tilbage til bl.a. energipressede fødevarevirksomheder. Nye beregninger peger dog på, at potentialet er yderst begrænset. Denne form for ”symbolpolitik” noget af det allerværste, der kan ske for virksomhederne, advarer Dansk Erhverv.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier