Fra billig buffet til streetgourmet - storcentre går efter maden

De danske storcentre arbejder benhårdt på at løfte deres image, og her spiller restaurations- og drikkevareudbuddet en afgørende rolle. Centerchef i Fisketorvet uddyber her, hvad de har gjort for at tiltrække flere besøgende og løfte niveauet, blandt andet ved en række unikke restaurantåbninger.
Siden Fisketorvet blev totaltrenoveret i 2012 har man gjort meget for at løfte udbuddet af drikke- og fødevaretilbud. på foto: Helle García Korndal. | Foto: Fisketorvet.
Siden Fisketorvet blev totaltrenoveret i 2012 har man gjort meget for at løfte udbuddet af drikke- og fødevaretilbud. på foto: Helle García Korndal. | Foto: Fisketorvet.

Fisketorvet eller Copenhagen Mall åbner sig med sin velkendte buede, mørke facade.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
  • Skal indeholde mindst 8 tegn samt tre af disse: Store bogstaver, små bogstaver, tal, symboler
    Skal indeholde mindst 2 tegn
    Skal indeholde mindst 2 tegn

    Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

    Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

    Del artikel

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

    Nyhedsbrevsvilkår