FødevareWatch

Unilever vil bygge kæmpestort fødevarecenter

Fødevaremastodonten Unilever har fremlagt planer om at skabe et stort innovationscenter i Holland.

Unilever, der er kendt for brands som Knorr, Lipton og Ben & Jerry's, er en af verdens førende leverandører af fødevarer, plejeprodukter til hjemmet og personlig pleje med salg i over 190 lande til 2 milliarder forbrugere om dagen.

Nu vil Unilever sikre endnu stærkere kort på hånden på fødevareområdet. Det skal ske med et nyt, stort fødevare-innovationscenter. Det skriver selskabet på sin hjemmeside.

Centret skal overtage fra de tre nuværende afdelinger i Vlaardingen (Holland), Heilbronn (Tyskland) og Poznan (Polen). Ca. 550 medarbejdere kommer til at få sin daglige gang på det nye center, der forventes at være klar til brug i april 2019. Centret kommer til at ligge i Wageningen i det østlige Holland, og netop den placering er langt fra tilfældig.

"Økosystemet inden for fødevareinnovation i Wageningen er stærkt. Her kan vi kombinere vores egen R&D (Research and development, red.) med ekstern videnskab, teknologi, talent og faciliteter. Det vil Unilevers egne ressourcer og evner, og i sidste ende skabe den innovationskraft, som vi er nødt til," siger Amanda Sourry, direktør for Unilever Foods.

Unilever har 169.000 medarbejdere på tværs af alle sine forretningsben.

Unilever kigger efter opkøb i USA

Højere priser øger omsætning i andet Unilever-kvartal

Unilever hyrer ny direktør for global handel

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier