Treenighed af madtrends skaber økoboost i kantiner

Det er en buket af generelle madtrends, der gør det muligt for landets storkantiner at øge forbruget på økologisk med på 27 pct. fra 2014 til 2015. Sådan lyder vurderingen, fra en forsker i ernæring ved Fødevareinstituttet, DTU.
Arkivfoto. | Foto: PR
Arkivfoto. | Foto: PR

Salget af økologi til private og offentlige storkøkkener er steget med 27 pct. på et år, og der indkøbes nu økologi for 1,7 mia. kr. Det viser nye tal fra Danmarks Statistik.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
  • Skal indeholde mindst 8 tegn samt tre af disse: Store bogstaver, små bogstaver, tal, symboler
    Skal indeholde mindst 2 tegn
    Skal indeholde mindst 2 tegn

    Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

    Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

    Del artikel

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

    Nyhedsbrevsvilkår

    Forsiden lige nu

    Læs også