FødevareWatch

Meyer høster ølandshvede og laver ymer i New York

En del af råvarerne til Claus Meyers New York-satsning skal dyrkes og produceres lokalt. Blandt andet er man om få måneder klar til at høste den første omgang ølandshvede dyrket i New York, ligesom man også skal lave ymer i Queens.

Det er ikke kun i Grand Central Terminal og i bydelen Williamsburg, at Claus Meyer har sat sit aftryk på New York. For en del af de produkter, der bliver solgt i hans Great Northern Foodhall, delien, hot dog-boden, bageriet i Brooklyn og restauranten Agern skal produceres lokalt.

"I samarbejde med lokale landbrug har vi sået gammelnordiske kornsorter – svedjerug og ølandshvede – i Connecticut, Maine og New York, som vi høster til efteråret," skriver Claus Meyer i en mail til FødevareWatch. Men det er ikke det eneste nordiske præg, han vil sætte på New York.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Kædedirektør kan ikke afvise flere butikslukninger

Fire Daglibrugsen-butikker må dreje nøglen om som følge underskud. Det sidste dødsstød blev de stigende energiudgifter, og kædedirektør kan ikke afvise, at de med tiden også kan få konsekvenser for andre butikker.

Royal Unibrew indgår i samarbejde med Too Good To Go og Q8

Et samarbejde med madspilds-appen Too Good To Go og tankstationen Q8 skal sikre, at en række af Royal Unibrews drikkevarer ikke går til spilde. I én enkelt dag bliver det således muligt at afhente overskydende drikkevarer på en række tankstationer.

EU-indgreb vil potentielt kun udløse få milliarder til energistøtte

Fredag har EU’s medlemslande blåstemplet at kunne sende beskatningen fra bæredygtig energi tilbage til bl.a. energipressede fødevarevirksomheder. Nye beregninger peger dog på, at potentialet er yderst begrænset. Denne form for ”symbolpolitik” noget af det allerværste, der kan ske for virksomhederne, advarer Dansk Erhverv.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier