FødevareWatch

Meyer høster ølandshvede og laver ymer i New York

En del af råvarerne til Claus Meyers New York-satsning skal dyrkes og produceres lokalt. Blandt andet er man om få måneder klar til at høste den første omgang ølandshvede dyrket i New York, ligesom man også skal lave ymer i Queens.

Det er ikke kun i Grand Central Terminal og i bydelen Williamsburg, at Claus Meyer har sat sit aftryk på New York. For en del af de produkter, der bliver solgt i hans Great Northern Foodhall, delien, hot dog-boden, bageriet i Brooklyn og restauranten Agern skal produceres lokalt.

"I samarbejde med lokale landbrug har vi sået gammelnordiske kornsorter – svedjerug og ølandshvede – i Connecticut, Maine og New York, som vi høster til efteråret," skriver Claus Meyer i en mail til FødevareWatch. Men det er ikke det eneste nordiske præg, han vil sætte på New York.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier