Meyer høster ølandshvede og laver ymer i New York

En del af råvarerne til Claus Meyers New York-satsning skal dyrkes og produceres lokalt. Blandt andet er man om få måneder klar til at høste den første omgang ølandshvede dyrket i New York, ligesom man også skal lave ymer i Queens.

Det er ikke kun i Grand Central Terminal og i bydelen Williamsburg, at Claus Meyer har sat sit aftryk på New York. For en del af de produkter, der bliver solgt i hans Great Northern Foodhall, delien, hot dog-boden, bageriet i Brooklyn og restauranten Agern skal produceres lokalt.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
  • Skal indeholde mindst 8 tegn samt tre af disse: Store bogstaver, små bogstaver, tal, symboler
    Skal indeholde mindst 2 tegn
    Skal indeholde mindst 2 tegn

    Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

    Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

    Del artikel

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

    Nyhedsbrevsvilkår

    Forsiden lige nu

    Læs også