FødevareWatch

Aarhusiansk Bilka byder en ægte amerikaner indenfor

Den amerikanske burgerkæde Carl's Jr. slår i slutningen af måneden dørene op for en shop-in-shop i Bilka i Tilst. Dermed spidser konkurrencen om aarhusianernes burgersult yderligere til. 

Carl's Jr. ruller ud i Aarhus' forstad Tilst. | Foto: PR

I slutningen af juni får aarhusianerne muligheden for at sætte tænderne i en vaskeægte amerikanerburger, når Carl's Jr. åbner som en shop-in-shop i Bilka i Aarhus-forstaden Tilst.

Junior-restauranten i Tilst bliver nr. to i Danmark, og Claus Dahl, varehuschef i Bilka, glæder sig til at præsentere burgerne for kunderne.

"Det er stort, at vi nu får en Carl’s Jr. her i varehuset. Jeg kan nemt forestille mig, at både familier med børn, unge og ældre vil sætte pris på den gode service og en veltillavet burgermenu," udtaler Claus Dahl i en pressemeddelelse.

Følg fødevareindustrien tæt – læs FødevareWatchs nyhedsbrev to gange dagligt – tilmeld dig her!

Aarhusianerne får med åbningen af Carl's Jr. endnu en burgerdestination at vælge mellem. Antallet af burgerrestauranter i den jyske hovedstad er steget støt det seneste år, og den nytilkomne vil kæmpe mod blandt andre Grillen, WeDoBurgers og The Burger Joint.

"Det er sjovt at se, hvordan det er blevet en hel trend med burgere i Aarhus. Vi har byens bedste burgere, og jeg er sikker på, at kunderne vil være vilde med dem," siger Claus Dahl.

Kun det stærkeste koncept vil overleve burgerkrigen

Københavnerkæden Grillen ruller de SU-venlige burgere ud i hele landet

Historien bag stor dansk burgersucces - sådan begyndte Halifax

Finnerne kommer: De københavnske burgerkæder får endnu en konkurrent

Mere fra FødevareWatch

Daloon klar til langt sejt træk på indtjeningen

Der er for første gang i flere år overskud i forårsrulleselskabet. Nu skal der fokus på at skabe mere værdi og erobre marked indenfor blandt andet foodservice, lyder meldingen fra Daloon-direktør.

Palsgaard får lov til at fyre med LPG

En række virksomheder har ansøgt Miljøstyrelsen om lov til at bruge andre energiformer i deres produktion. Styrelsen har nikket til ingrediensvirksomhedens Palsgaards ansøgning.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier