FødevareWatch

Historien bag stor dansk burgersucces - sådan begyndte Halifax

TEMA: Med syv restauranter i hele København, og et regnskab med solide, sorte tal på bundlinjen, er Halifax et af Danmarks stærkeste burgerbrands. Det var dog en ren tilfældighed, at det netop var burgere, partnerne Peter Bækbo Ahn og Ulrich Bøving Dehler kastede sig over for ti år siden.

Foto: FødevareWatch

Det kunne lige så godt have været mexicanske burritos eller japansk sushi, som de to Halifax-grundlæggere Peter Bækbo Ahn og Ulrich Bøving Dehler satte sig for at omsætte til et restaurantkoncept for et årti siden. De to mænd mødte hinanden på Copenhagen Business School, og efter endt uddannelse kom de begge ud i hver deres klassiske 'CBS-job', som Peter Bækbo Ahn formulerer det. Det var dog ikke lykken.

Når vi selv gik på café valgte vi ni ud af ti gange burgeren, og således blev idéen om en decideret burgerrestaurant født.

Peter Bækbo Ahn, grundlægger af Halifax.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier