FødevareWatch

Historien bag stor dansk burgersucces - sådan begyndte Halifax

TEMA: Med syv restauranter i hele København, og et regnskab med solide, sorte tal på bundlinjen, er Halifax et af Danmarks stærkeste burgerbrands. Det var dog en ren tilfældighed, at det netop var burgere, partnerne Peter Bækbo Ahn og Ulrich Bøving Dehler kastede sig over for ti år siden.

Foto: FødevareWatch

Læs artiklen gratis

Registrer med din E-mail.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Royal Greenland vil sprede nettet mere ud globalt

Den grønlandske fiskekæmpe skal have flere og tykkere tråde ud til de store globale markeder. Efter et barskt 2020 med nedgang i omsætningen på knap en halv mia. kr. og underskud skal salgskanalerne være stærkere, lyder det fra topchef Mikael Thinghuus.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier