Historien bag stor dansk burgersucces - sådan begyndte Halifax

TEMA: Med syv restauranter i hele København, og et regnskab med solide, sorte tal på bundlinjen, er Halifax et af Danmarks stærkeste burgerbrands. Det var dog en ren tilfældighed, at det netop var burgere, partnerne Peter Bækbo Ahn og Ulrich Bøving Dehler kastede sig over for ti år siden.
Foto: FødevareWatch
Foto: FødevareWatch

Det kunne lige så godt have været mexicanske burritos eller japansk sushi, som de to Halifax-grundlæggere Peter Bækbo Ahn og Ulrich Bøving Dehler satte sig for at omsætte til et restaurantkoncept for et årti siden. De to mænd mødte hinanden på Copenhagen Business School, og efter endt uddannelse kom de begge ud i hver deres klassiske 'CBS-job', som Peter Bækbo Ahn formulerer det. Det var dog ikke lykken.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
  • Skal indeholde mindst 8 tegn samt tre af disse: Store bogstaver, små bogstaver, tal, symboler
    Skal indeholde mindst 2 tegn
    Skal indeholde mindst 2 tegn

    Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

    Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

    Del artikel

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

    Nyhedsbrevsvilkår

    Forsiden lige nu

    Læs også

    Coop frasælger en række butikker og rydder op i organisationen med en bl.a. fyringer af administrative medarbejdere. | Foto: Finn Frandsen/Ritzau Scanpix.

    Coop sælger 35 og lukker 19 butikker

    For abonnenter