Københavnerkæden Grillen ruller de SU-venlige burgere ud i hele landet

TEMA: Den københavnske kæde Grillen har netop åbnet en stor restaurant i Aarhus, og har dermed bidraget til at gøre burgertrenden landsdækkende. Restaurantstørrelsen er altafgørende, når priserne er små og overskuddet helt afhænger af antallet af solgte burgere.
Foto: FødevareWatch
Foto: FødevareWatch

Det var hypen omkring burgere, der gav Thomas Rasmussen og hans to partnere idéen til at åbne den første Grillen-restaurant på Nørrebrogade i København. De har alle tre haft deres daglige gang i restaurationsbranchen, og de så i 2013 muligheden for at skabe et burgerkoncept, hvor kvaliteten var høj, men prisen væsentlig lavere end hos konkurrenter som Halifax og Cock's & Cows.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
  • Skal indeholde mindst 8 tegn samt tre af disse: Store bogstaver, små bogstaver, tal, symboler
    Skal indeholde mindst 2 tegn
    Skal indeholde mindst 2 tegn

    Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

    Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

    Del artikel

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

    Nyhedsbrevsvilkår

    Forsiden lige nu

    Læs også

    Coop frasælger en række butikker og rydder op i organisationen med en bl.a. fyringer af administrative medarbejdere. | Foto: Finn Frandsen/Ritzau Scanpix.

    Coop sælger 35 og lukker 19 butikker

    For abonnenter