FødevareWatch

Københavnerkæden Grillen ruller de SU-venlige burgere ud i hele landet

TEMA: Den københavnske kæde Grillen har netop åbnet en stor restaurant i Aarhus, og har dermed bidraget til at gøre burgertrenden landsdækkende. Restaurantstørrelsen er altafgørende, når priserne er små og overskuddet helt afhænger af antallet af solgte burgere.

Foto: FødevareWatch

Det var hypen omkring burgere, der gav Thomas Rasmussen og hans to partnere idéen til at åbne den første Grillen-restaurant på Nørrebrogade i København. De har alle tre haft deres daglige gang i restaurationsbranchen, og de så i 2013 muligheden for at skabe et burgerkoncept, hvor kvaliteten var høj, men prisen væsentlig lavere end hos konkurrenter som Halifax og Cock's & Cows.

"Vi synes, der var en mulighed for at gå ind og tage fat i de unge, som måske synes det var lidt dyrt at gå ud og spise på en hverdagsaften. For det er en af de ting, vi gerne vil gøre med Grillen - vi vil gerne gøre det muligt at gå ud og spise på en mandag, så vel som på en fredag. Vi vil gerne være en restaurantoplevelse, som ikke tømmer bankkontoen," siger Thomas Rasmussen, der i november sidste år indtrådte som adm. direktør for de fire Grillen-restauranter.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Social Foodies er gået i rekonstruktion

Iskæden med syv butikker er gået i rekonstruktion efter en stribe år med milliontab og negativ egenkapital. For nylig rejste kædens revisor betydelig tvivl om den fortsatte drift i regnskabet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier