FødevareWatch

De studerende giver fødevarebranchen bundkarakter

Det er bare ikke sexet, spændende eller attraktivt nok at arbejde med mad- og drikkevarer. Det er konklusionen i en ny undersøgelse. Læs hvem i branchen der er faldet mest og mindst.

Foto: Daniel Hjorth

Fødevaresektorens renomme som en attraktiv arbejdsplads er dalet markant blandt de danske studerende.

Det fremgår af analysevirksomheden Universums undersøgelse Student Survey-2016, som er en årlig kortlægning over, hvilke selskaber de danske universitetsstuderende helst vil arbejde for.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Daloon klar til langt sejt træk på indtjeningen

Der er for første gang i flere år overskud i forårsrulleselskabet. Nu skal der fokus på at skabe mere værdi og erobre marked indenfor blandt andet foodservice, lyder meldingen fra Daloon-direktør.

Palsgaard får lov til at fyre med LPG

En række virksomheder har ansøgt Miljøstyrelsen om lov til at bruge andre energiformer i deres produktion. Styrelsen har nikket til ingrediensvirksomhedens Palsgaards ansøgning.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier