FødevareWatch

Direktør forlader Løgismose og Meyer

Der er tilsyneladende lidt uro på ledelsesgangen i Løgismose Meyers-koncernen. I marts forlod formand Lars Munch posten og bestyrelsen, og nu er adm. direktør Steen Halbye på vej væk.

Med IK Investment Partners ankomst i madimperiet Løgismose Meyers-koncernen og dannelsen af L+M Aps er der blevet rørt grundigt i strategisuppen, og fra at have været to eksperimenterende og innovative selskaber er der i dag langt højere fokus på drift og på bundlinje.

Det kan være en af flere årsager til at adm. direktør Steen Halbye i sidste uge meddelte, at han fratræder som direktør i Meyers Løgismose.

"Det er korrekt, at jeg har sagt op som administrerende direktør. Det er helt udramatisk," udtalte Steen Halbye til TV 2 i forbindelse med afskeden, men derudover ønskede han ikke at oplyse, hvad der var årsagen til det tidlige farvel.

Steen Halbye kom til som direktør i Meyer Food i 2013, og han har været med under hele processen, som i efteråret 2014 førte til fusionen med Løgismose-imperiet og salget til den britiske kapitalfond IK Investment Partners.

Steen Halbye forbliver ifølge eget udsagn i butikken, til man har fundet hans afløser.

Ny formand i marts

Tilbage i marts var det bestyrelsesformand Lars Munch, der forlod det store madselskab. Han, der også besidder posten som bestyrelsesformand i JP/Politikens Hus, nåede kun at sidde på posten i Løgismose Meyers et år.

Siden er posten blevet overtaget af Thomas Klitbo, partner i hovedaktionæren, den britiske kapitalfond.

Til TV 2 forklarede den nye bestyrelsesformand, at ledelsesskiftet i koncernen er sket som konsekvens af, at man er på vej ind i en fase med ændrede krav til både udvikling og drift

"Vi har investeret i mennesker og maskiner og noterer os en fin vækst i omsætningen," sagde Thomas Klitbo til TV 2.

Kapitalfonden IK Investment Partners sidder i dag på ca. 55 pct. af aktierne i det danske fødevareimperium, som blev skabt, da IK købte både Løgismose og Meyer Holding i november 2014 for ca. 800 mio. kr. og fusionerede de to virksomheder.

De resterende aktier i selskabet er fordelt mellem stifterne af de oprindeligt to virksomheder, Claus Meyer og Michael Grønlykke.

Mediemand forlader Løgismose Meyers med øjeblikkelig virkning

Ny Meyer-direktør skal udbygge produktporteføljen

Løgismose og Meyer hyrer økonomidirektør

Løgismose og Meyer hyrer økonomidirektør

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier