FødevareWatch

Løgismose og Meyer hyrer økonomidirektør

L+M Aps har indsat en økonomidirektør i gruppens direktion. Den nyansatte CFO har været uden job i det seneste halvandet år.

Foto: /ritzau/Anders Birch

Fødevareflagskibet L+M Aps, fusionen mellem Grønlykke-familiens Løgismose og Claus Meyers virksomhed, har nu også fået besat pladsen som økonomidirektør.

Det fremgår af en meddelelse fra cvr-registeret, som overfor FødevareWatch er blevet bekræftet af adm. direktør Steen Halbye.

Gruppens nye økonomidirektør er Henrik Vildenfeldt, som ifølge sin LinkedIn-profil har brugt det seneste halvandet år på at holde pause fra erhvervslivet for at nyde livet.

Forud for pausen har han arbejdet som økonomichef i limvirksomheden Dynea, og før det var Henrik Vildenfeldt senior vice president i virksomheden Cargotec.

FødevareWatch har været i kontakt med den nyudnævnte direktør, der tager hul på arbejdet i L+M Aps i dag, men han henviser til Steen Halbye for en kommentar på det nye job.

Tilbage i midten af december tiltrådte Steen Aalund Olsen, direktør i Løgismose Mejeri og Fødevarer, posten som COO, og forud for det var Steen Halbye, der også er adm. direktør i Meyers A/S, blevet udnævnt som adm. direktør i det nye moderselskab.

Løgismose-Meyer opkøb godkendt

Meyer og Løgismose styrker hinandens brands

Endelig bestyrelse på vej i Løgismose-Meyer fusion

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier