Løgismose og Meyer hyrer økonomidirektør

L+M Aps har indsat en økonomidirektør i gruppens direktion. Den nyansatte CFO har været uden job i det seneste halvandet år.
Foto: /ritzau/Anders Birch
Foto: /ritzau/Anders Birch

Fødevareflagskibet L+M Aps, fusionen mellem Grønlykke-familiens Løgismose og Claus Meyers virksomhed, har nu også fået besat pladsen som økonomidirektør.

Det fremgår af en meddelelse fra cvr-registeret, som overfor FødevareWatch er blevet bekræftet af adm. direktør Steen Halbye.

Gruppens nye økonomidirektør er Henrik Vildenfeldt, som ifølge sin LinkedIn-profil har brugt det seneste halvandet år på at holde pause fra erhvervslivet for at nyde livet.

Forud for pausen har han arbejdet som økonomichef i limvirksomheden Dynea, og før det var Henrik Vildenfeldt senior vice president i virksomheden Cargotec.

FødevareWatch har været i kontakt med den nyudnævnte direktør, der tager hul på arbejdet i L+M Aps i dag, men han henviser til Steen Halbye for en kommentar på det nye job.

Tilbage i midten af december tiltrådte Steen Aalund Olsen, direktør i Løgismose Mejeri og Fødevarer, posten som COO, og forud for det var Steen Halbye, der også er adm. direktør i Meyers A/S, blevet udnævnt som adm. direktør i det nye moderselskab.

Løgismose-Meyer opkøb godkendt

Meyer og Løgismose styrker hinandens brands

Endelig bestyrelse på vej i Løgismose-Meyer fusion

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også

Stifter Kaspar Basse startede Joe & The Juice for 20 år siden. | Foto: Gregers Tycho

Joe & The Juice er sat til salg