FødevareWatch

Fransk fugleinfluenza i fortsat fremmarch

Et udbrud af fugleinfluenza i Frankrig spreder sig fortsat og sent sidste uge blev endnu en region i den sydvestlige del af landet ramt.

Foto: Colourbox

De franske problemer med fugleinfluenza ser langt fra ud til at være ovre, og fredag i sidste uge opdagede man sygdomsproblemerne i endnu en region.

Det skriver Reuters.

Det seneste tilfælde i regionen Pyrenees-Atlantiques på grænsen til Spanien, hvor en gård med 1.500 ænder blev ramt, betyder, at virusudbruddet nu er registreret i fem forskellige regioner i den sydvestlige del af landet, skriver nyhedsbureauet.

Der er altså tale om et omfattende virusudbrud, som truer store dele af den franske fjerkræindustri. Men ifølge verdensorganisationen for Dyresundhed (OIE) er der ingen tegn på, at problemer når samme omfang som i USA, hvor man i år har måttet slagte flere millioner fjerkræ på grund af fugleinfluenza, skriver Reuters.

Fransk foie gras-sæson trues af fugleinfluenza

Nye tilfælde af fugleinfluenza i Frankrig

Otte lande lukker ned for fransk fjerkræ

Løgismose: Fugleinfluenza ville være rigtigt skidt

Mere fra FødevareWatch

Nye kundeaftaler skal løfte Hørkrams høje vækstmål

Omsætningen i Hørkram Foodservice skal ifølge selskabets målsætning hæves med knap 1 mia. kr i år. Vejen derhen lyder på nye aftaler og mere fart på i et buldrende marked, fortæller adm. direktør Preben Kristensen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier