FødevareWatch

Ny direktør vil åbne 30 Baresso-kaffebarer på tre år

Den kommende direktør i kaffekæden Baresso vil ud i alle afkroge af landet og har derfor planer om at åbne 30 nye kaffebarer i løbet af de næste tre år.

Foto: Thomas Borberg/Polfoto/Arkiv

Nickolas Krabbe Bjerg, der fra årsskiftet bliver forfremmet fra driftsdirektør i Baresso til adm. direktør i kaffekæden, løfter allerede nu lidt af sløret for, hvad han vil i sit kommende job.

Det skriver Ritzau Finans.

Planen er, at udvide med 30 kaffebarer over de næste tre år især i de større danske provinsbyer.

"Vi ser et potentiale i at åbne flere kaffebarer i de byer, hvor vi allerede har en tilstedeværelse - men i særdeleshed også i at komme bredere ud i resten af landet. Både i forstæderne, men også i de større provinsbyer i Danmark," siger Nickolas Krabbe Bjerg til Ritzau Finans.

I dag har Baresso Coffee 50 kaffebarer. Nickolas Krabbe Bjerg afløser Kenneth Luciani, som for 15 år siden stiftede kaffekæden, og som tidligere på året solgte kæden til tyske Jab Holding.

Baresso klar med ny direktør

Ny kaffebølge presser gamle kendinge ud

Baresso-ejer køber amerikansk Nespresso-konkurrent

Baresso solgt til tysk storkoncern

Mere fra FødevareWatch

Salling Group forlænger prisloft frem til nytår

Prisloftet, som Salling Group indførte i foråret på en lang række varer, bliver nu forlænget med to måneder til årets udgang. Det sker, dagen efter, Coop meldte et nyt prisprogram ud for to kæder.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier