Ny kaffebølge presser gamle kendinge ud

En relancering af Gevalia og Café Noir er en nødvendighed, hvis de gamle kaffe-brands skal have en chance for at blive ved med at være fast inventar i de danske husholdninger.
Tilbage i juni blev Merrild Kaffe splittet op og ejerne, hollandske D.E. Masterblenders, solgte den forbrugerorienterede afdeling fra til konkurrenten Lavazza, mens Merrild Professional gled med ejerne i den store fusion med Mondelez. Herefter fik det også navnet JDE Professional Danmark. | Foto: Merrild/PR
Tilbage i juni blev Merrild Kaffe splittet op og ejerne, hollandske D.E. Masterblenders, solgte den forbrugerorienterede afdeling fra til konkurrenten Lavazza, mens Merrild Professional gled med ejerne i den store fusion med Mondelez. Herefter fik det også navnet JDE Professional Danmark. | Foto: Merrild/PR

Den sorte livseliksir har fået en gigantisk revival de seneste par år i form af kaffebarer med elegant drypkaffe og nye unikke bønnesorter, som er poppet op i hidtil uset antal.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
!
!
Skal indeholde mindst 6 tegn
!
Skal indeholde mindst 2 tegn
!
Skal indeholde mindst 2 tegn

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også

Photo: Finn Frandsen

Bagerkæder sænker priserne