Flere danskere klar til at droppe kød efter WHO-advarsel

En ny YouGov undersøgelse peger på, at hver fjerde dansker er klar til at spise mindre kød, efter WHO har advaret om kræftrisikoen ved forarbejdet kød. Generelt set er det vores egen sundhed og ikke miljøhensyn, der kan få os til at droppe kødet.
Foto: Colourbox
Foto: Colourbox

Verdenssundhedsorganisationen, WHO, opdaterede for nylig sin vurdering af forarbejdet kød og placerede det i gruppe 1 på sin liste over kræftfremkaldende varer på linje med tobak og asbest.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
  • Skal indeholde mindst 8 tegn samt tre af disse: Store bogstaver, små bogstaver, tal, symboler
    Skal indeholde mindst 2 tegn
    Skal indeholde mindst 2 tegn

    Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

    Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

    Del artikel

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

    Nyhedsbrevsvilkår

    Forsiden lige nu