FødevareWatch

Flere danskere klar til at droppe kød efter WHO-advarsel

En ny YouGov undersøgelse peger på, at hver fjerde dansker er klar til at spise mindre kød, efter WHO har advaret om kræftrisikoen ved forarbejdet kød. Generelt set er det vores egen sundhed og ikke miljøhensyn, der kan få os til at droppe kødet.

Foto: Colourbox

Verdenssundhedsorganisationen, WHO, opdaterede for nylig sin vurdering af forarbejdet kød og placerede det i gruppe 1 på sin liste over kræftfremkaldende varer på linje med tobak og asbest.

Som beskrevet her på FødevareWatch har det allerede haft en effekt på salget af bacon og pølser i Storbritannien, og det er tilsyneladende også et budskab, som vi danskere har taget til os.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier