WHO advarer - kød kan forårsage kræft

I en ny rapport, som udkommer mandag, advarer verdenssundhedsorganisationen WHO om, at forarbejdet kød er ligeså farligt som alkohol, tobak og asbest, når det kommer til indholdet af kræftfremkaldende stoffer.
Det skriver en række britiske medier.
Rødt kød har gennem flere år været under mistanke for at øge kræftrisikoen i befolkningen, men nu anbefaler The World Cancer Research Fund (WCRF), at risikoen for at få tarmkræft kan mindskes, hvis indtaget af kød som oksekød, svinekød og lam bliver begrænset til kun 500 gram om ugen, og at man i det hele taget skruer ned for indtaget af forarbejdet kød.
Man kan ifølge organisationen Cancer Research UK ikke sidestille indtaget af kød med farerne for at få kræft ved rygning.
Danskerne går uden om mad med tilsat D-vitamin
Broccoli styrker kroppens kamp mod kræft
Relaterede artikler:
Broccoli styrker kroppens kamp mod kræft
For abonnenter