
Danmarks største slagter på nettet. Så klar var målsætningen, da den sønderjyske iværksætter Johnny Hejsel stiftede netbutikken Grisogko i 2007. Og trods en svær begyndelse, hvor kunderne blev væk, ser det nu ud til at gå bedre.
”Vores seneste regnskab viser et overskud, men jeg kan desværre ikke sige, hvor stort det er, fordi bestyrelsen endnu ikke har godkendt det,” siger medejer og adm. direktør Johnny Hejsel til FødevareWatch.
Allerede abonnent? Log ind.
Læs hele artiklen
Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.
- Adgang til alle låste artikler
- Modtag vores daglige nyhedsbreve
- Fuld adgang til vores app
Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.
Start et gratis virksomhedsprøveabonnementMere fra FødevareWatch
Maltdirektør efter værste år i årtier: "Det er meget ubehageligt"
Udfordringerne har aldrig været større i Sophus Fuglsang Export-Maltfabriks over hundredårige lange virke, som i det seneste år. Det nye regnskab viser største dyk på bundlinjen i topchefens hukommelse. Virksomheden er dog godt polstret, forsikrer han, men han frygter den usikkerhed, som energikrisen lige nu medfører.