FødevareWatch

Popstjerne køber sig ind i dansk Michelin-restaurant

Den populære danske sanger Lukas Graham kan fremover også kalde sig restaurant-ejer, da han har købt sig ind i en dansk Michelin-restaurant.

Foto: Philip Davali/POLFOTO/arkiv

Den danske restaurant Kadeau har fået et velkendt navn ind i ejerkredsen, da sangeren, der er kendt som Lukas Graham men bærer det borgerlige navn Lukas Forchhammer, har spyttet en del af sin formue i selskabet.

Det skriver TV2 på sin hjemmeside.

Sangstjernen oplyser i et interview med TV2’s Go’ Morgen Danmark, at han køber 20 pct. af aktierne i Kadeaus to hoved-restauranter, Kadeau København og Kadeau Bornholm. Han vil dog ikke oplyse, hvor meget han betaler for aktieandelen.

For Kadeau, som i 2015 for tredje år i træk fik tildelt en enkelt Michelin-stjerne, er det endnu et led i en udvikling, der startede sidste sommer, da man besluttede at relancere Michelin-restauranten i København.

”Vi måtte gå lidt i tænkeboks, for det var et grundprincip, vi brød med, at lukke nogle eksterne investorer ind. Vi vidste, at vi ikke ville søge en investor i klassisk forstand, som kun tænker i afkast og udbytte. Det skulle være én, der troede på os og projektet, forstår det, vi forsøger at skabe, og gerne bidrager,” siger Rasmus Kofoed, som står bag restauranten sammen med barndomsvennerne Nicolai Nørregaard og Magnus Høegh Kofoed, til TV2.

Her passede Lukas Graham, som de tre venner kendte i forvejen, til beskrivelsen. For sangstjernen er det ikke den første investering i dansk erhvervsliv. Han ejer således også en tredjedel af byggefirmaet WMG Byg ApS sammen med sine to kammerater Morten Wandahl Jensen og Jesper Øllgaard Meyer.

Danmark topper nordisk restaurant-guide

Lars Seier har appetit på flere investeringer

Noma lukker - rykker i 2017 ind på Christiania

Dansk gastronomi har bestået økonomieksamen

Mere fra FødevareWatch

Milliardkoncern løfter indtjeningen på kager og slik

Kage- og konfekturekoncernen Givesco er lykkedes med at forbedre indtjeningen i løbet 2021, men ikke helt nok ifølge ledelsen. Koncernen har med sit store detailfokus også løftet omsætningen til lige knapt 3 mia. kr.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier