FødevareWatch

Usikker fremtid for D-vitaminer i danske fødevarer

Hvis produkter beriget med D-vitamin skal blive en fast bestanddel af danskernes hverdag, bliver alle parter nødt til at bakke op om projektet. Det er ikke nok, at enkelte producenter baner vejen, lyder det fra Landbrug & Fødevarer.

Foto: Mads Winther

Skal danskerne omfavne fødevarer tilsat D-vitamin, er det ikke nok, at blot producenterne kommer på banen. Ifølge Landbrug & Fødevarer skal myndighederne også tage partnerskab, hvis befolkningen skal omvendes.

Landbrug & Fødevarer går som udgangspunkt ikke selv ind for berigelse af fødevarer, men giver her et bud på, hvad der kan gøres for, at produkter tilsat D-vitamin tages bedre imod.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Daloon klar til langt sejt træk på indtjeningen

Der er for første gang i flere år overskud i forårsrulleselskabet. Nu skal der fokus på at skabe mere værdi og erobre marked indenfor blandt andet foodservice, lyder meldingen fra Daloon-direktør.

Palsgaard får lov til at fyre med LPG

En række virksomheder har ansøgt Miljøstyrelsen om lov til at bruge andre energiformer i deres produktion. Styrelsen har nikket til ingrediensvirksomhedens Palsgaards ansøgning.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier