FødevareWatch

Forsker advarer mod mangel på D-vitamin via kosten

Ny rapport fra DTU viser, at vi ikke får nok D-vitamin via kosten. Det er et problem, siger seniorrådgiver.

Foto: Tycho Gregers/JP

Vi får for lidt D-vitamin gennem kosten.

En netop offentliggjort rapport om danskernes kostvaner giver ny næring til debatten om, hvorvidt vi danskere har behov for et skud D-vitaminer i det mørke vinterhalvår, hvor solen mest er noget, vi læser om og ser billeder af.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Social Foodies er gået i rekonstruktion

Iskæden med syv butikker er gået i rekonstruktion efter en stribe år med milliontab og negativ egenkapital. For nylig rejste kædens revisor betydelig tvivl om den fortsatte drift i regnskabet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier