FødevareWatch

Wal-mart leverer næsten som ventet i tredje kvartal

I det netop aflagte kvartalsregnskab er der tegn på, at Wal-marts turnaround har været succesfuld.

Den amerikanske detailgigant Wal-mart har leveret et overskud stort set som ventet i tredje kvartal.

De samlede indtægter i tredje kvartal løb op i 117,4 mia. dollar i tredje kvartal, hvilket ikke helt levede op til analytikernes forventninger.

Overskuddet per aktie af fortsættende aktiviteter blev 1,03 dollar mod ventet 98 cent ifølge estimater fra Bloomberg News.

Wal-mart har opjusteret forventningerne til helåret en smule og ser nu et overskud pr. aktie mellem 4,50 og 4,65 dollar i 2015 mod tidligere mindst 4,40 dollar. Dermed er der visse tegn på, at Wal-marts turnaround har været succesfuld.

"Selvom vi stadig har arbejde at gøre, er vi ved at positionere os til bæredygtig vækst gennem investeringer i mennesker og teknologi for at kunne levere en gnidningsfri indkøbsoplevelse i større skala," siger administrerende direktør, Doug McMillon, i regnskabet.

Aktien indikeres 3,2 pct. i plus i det amerikanske formarked, og dermed får aktionærerne lidt at varme sig på efter et kedeligt efterår. Wal-mart aktien tog den værste nedtur i 27 år, da selskabet for knap en måned siden varslede en nedgang i overskuddet på 6-12 pct. i 2016.

Nu kan amerikanerne hente post i 7-Eleven

Wal-Mart vil levere dagligvarer med droner

Amerikansk øko-supermarked udfordret af konkurrence fra giganter

Mere fra FødevareWatch

Kraftig inflation kan bremse Stryhns Gruppens gode takter

Det friske regnskab for 2021 fra Stryhns Gruppen viser minimal slinger i valsen i et år, der har været præget af svært tilgængelige råvarer og prisstigninger. Flere udfordringer står dog i kø, så de samme økonomiske resultater bliver svære at nå i 2022, siger topchef.

Topskifte i Carlsberg kan sætte en prop i større planer

Heine Dalsgaards farvel som finansdirektør udfordrer stabiliteten i toppen af en virksomhed af Carlsbergs størrelse. Derfor burde eventuelle forestående planer om et snarligt skifte på topposten være sat på standby, mener to headhuntere.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier