Jysk tangproducent satser stort på nordiske sushiplader

Grenå-baserede Nordisk Tang by Endelave Seaweed vil udvikle sushiplader baseret på nordisk tang som en konkurrent til de asiatisk producerede. Ifølge virksomheden vil den renere tang fra Nordatlanten kunne åbne for et eksporteventyr.
Foto: Jyllands-Posten
Foto: Jyllands-Posten

Mel, sennep, pesto og akvavit baseret på tang er i år landet på hylderne i den danske specialvarehandel. Bag produkterne står Nordisk Tang by Endelave Seaweed, som ikke har i sinde at stoppe her. I 2016 vil virksomheden med produktion i Grenå udvikle sushiplader baseret på nordisk tang.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
  • Skal indeholde mindst 8 tegn samt tre af disse: Store bogstaver, små bogstaver, tal, symboler
    Skal indeholde mindst 2 tegn
    Skal indeholde mindst 2 tegn

    Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

    Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

    Del artikel

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

    Nyhedsbrevsvilkår

    Forsiden lige nu

    Læs også

    Coop frasælger en række butikker og rydder op i organisationen med en bl.a. fyringer af administrative medarbejdere. | Foto: Finn Frandsen/Ritzau Scanpix.

    Coop sælger 35 og lukker 19 butikker

    For abonnenter