Jysk tangproducent satser stort på nordiske sushiplader

Grenå-baserede Nordisk Tang by Endelave Seaweed vil udvikle sushiplader baseret på nordisk tang som en konkurrent til de asiatisk producerede. Ifølge virksomheden vil den renere tang fra Nordatlanten kunne åbne for et eksporteventyr.
Foto: Jyllands-Posten
Foto: Jyllands-Posten

Mel, sennep, pesto og akvavit baseret på tang er i år landet på hylderne i den danske specialvarehandel. Bag produkterne står Nordisk Tang by Endelave Seaweed, som ikke har i sinde at stoppe her. I 2016 vil virksomheden med produktion i Grenå udvikle sushiplader baseret på nordisk tang.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Skal indeholde mindst 6 tegn
Skal indeholde mindst 2 tegn
Skal indeholde mindst 2 tegn

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også