FødevareWatch

Jysk tangproducent satser stort på nordiske sushiplader

Grenå-baserede Nordisk Tang by Endelave Seaweed vil udvikle sushiplader baseret på nordisk tang som en konkurrent til de asiatisk producerede. Ifølge virksomheden vil den renere tang fra Nordatlanten kunne åbne for et eksporteventyr.

Foto: Jyllands-Posten

Mel, sennep, pesto og akvavit baseret på tang er i år landet på hylderne i den danske specialvarehandel. Bag produkterne står Nordisk Tang by Endelave Seaweed, som ikke har i sinde at stoppe her. I 2016 vil virksomheden med produktion i Grenå udvikle sushiplader baseret på nordisk tang.

Det er sådan med tang, at det optager alt fra havet - både de dårlige og gode egenskaber. Og der har vi altså en fordel, da vandet i Norden er unægtelig renere end i Asien"

Kristian S. Ottesen, adm. direktør i Nordisk Tang by Endelave Seaweed

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier