FødevareWatch

Tangfusion på danske farvande

To jyske virksomheder slår nu pjalterne sammen i en ny tangsatsning. Også DTU har øget opmærksomheden på planten, som er velegnet til mange former for fødevareprodukter.

Foto: Jyllands-Posten

De to unge tangselskaber Endelave Seaweed og Nordisk Tang, som blev stiftet i henholdsvis august og september 2014, fusionerer nu.

Selskabernes produkter som tangsalt, tangchips og tangpesto vil fremadrettet blive solgt under brandnavnet Nordisk Tang, mens virksomheden bag beholder navnet Endelave Seafood.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Sommertid på FødevareWatch

I de kommende fem uger udkommer FødevareWatch med ét dagligt nyhedsbrev, hvor vi løbende vil bringe nyheder fra branchen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier