FødevareWatch

Tangfusion på danske farvande

To jyske virksomheder slår nu pjalterne sammen i en ny tangsatsning. Også DTU har øget opmærksomheden på planten, som er velegnet til mange former for fødevareprodukter.

Foto: Jyllands-Posten

De to unge tangselskaber Endelave Seaweed og Nordisk Tang, som blev stiftet i henholdsvis august og september 2014, fusionerer nu.

Selskabernes produkter som tangsalt, tangchips og tangpesto vil fremadrettet blive solgt under brandnavnet Nordisk Tang, mens virksomheden bag beholder navnet Endelave Seafood.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Her skal mundbind på igen

Nye restriktioner gælder fra mandag. Mundbind vender tilbage, og der bliver krav om coronapas flere steder.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier