FødevareWatch

Jens Møller lavede tangkaviar ved et uheld

I godt tyve år har Jens Møller produceret en alternativ udgave af kaviar baseret på tang. Især foodservice-sektoren har fået øjnene op for produktet, der hverken bliver harsk eller misfarver maden. Nu skal produktet til udlandet.

Foto: Therese Larsen

ANUGA, KØLN

”Det hele startede ved et uheld, da jeg i kælderen ville undervise mine børn i, hvordan man kan bruge naturens egne produkter. Jeg kan ikke helt præcist huske, hvad jeg skulle vise dem, men det mislykkedes i hvert fald.”

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier