Jens Møller lavede tangkaviar ved et uheld
I godt tyve år har Jens Møller produceret en alternativ udgave af kaviar baseret på tang. Især foodservice-sektoren har fået øjnene op for produktet, der hverken bliver harsk eller misfarver maden. Nu skal produktet til udlandet.

ANUGA, KØLN
Allerede abonnent?Log ind her
Læs hele artiklen
Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.
Med din prøveperiode får du:
- Adgang til alle låste artikler
- Modtag vores daglige nyhedsbreve
- Fuld adgang til vores app
Få fuld adgang til dig og dine kollegaer
Start et gratis virksomhedsprøveabonnementRelaterede artikler:
Danske virksomheder klar til at lande aftaler på Anuga
For abonnenter
Dansk kaviar-producent søger russiske alternativer
For abonnenter
Midtjysk ørredfirma hårdt ramt af EU-told
For abonnenter