Jens Møller lavede tangkaviar ved et uheld

I godt tyve år har Jens Møller produceret en alternativ udgave af kaviar baseret på tang. Især foodservice-sektoren har fået øjnene op for produktet, der hverken bliver harsk eller misfarver maden. Nu skal produktet til udlandet.
Foto: Therese Larsen
Foto: Therese Larsen

ANUGA, KØLN

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Skal indeholde mindst 6 tegn
Skal indeholde mindst 2 tegn
Skal indeholde mindst 2 tegn

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også