Seks pizzanørder og en tidligere TDC-direktør tjener millioner på populært koncept

Den fremadstormende pizzakæde Gorm's jagter vækst i Danmark og Asien.
De seks iværksættere bag Gorm's. Fra venstre øverst: Gorm Wisweh, Kim Keller, Jakob Heiberg. Nederst fra venstre Christian Madsen, Andreas Byder og Jonas Fogh. Foto: Gorm's | Foto: Gorm's
De seks iværksættere bag Gorm's. Fra venstre øverst: Gorm Wisweh, Kim Keller, Jakob Heiberg. Nederst fra venstre Christian Madsen, Andreas Byder og Jonas Fogh. Foto: Gorm's | Foto: Gorm's
AF PETER SIMONSEN

Seks pizzanørder og en tidligere TDC-direktør er i gang med at forvandle restaurantkæden Gorm’s fra en beskeden gesjæft til et millionforetagende i både Danmark og udlandet.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
!
!
Skal indeholde mindst 6 tegn
!
Skal indeholde mindst 2 tegn
!
Skal indeholde mindst 2 tegn

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også

Stifter Kaspar Basse startede Joe & The Juice for 20 år siden. | Foto: Gregers Tycho

Joe & The Juice er sat til salg