FødevareWatch

Seks pizzanørder og en tidligere TDC-direktør tjener millioner på populært koncept

Den fremadstormende pizzakæde Gorm's jagter vækst i Danmark og Asien.

De seks iværksættere bag Gorm's. Fra venstre øverst: Gorm Wisweh, Kim Keller, Jakob Heiberg. Nederst fra venstre Christian Madsen, Andreas Byder og Jonas Fogh. Foto: Gorm's | Foto: Gorm's

Seks pizzanørder og en tidligere TDC-direktør er i gang med at forvandle restaurantkæden Gorm’s fra en beskeden gesjæft til et millionforetagende i både Danmark og udlandet.

Den første Gorm’s-restaurant åbnede i Magstræde i København for syv år siden, men er nu blevet til yderligere fem af slagsen herhjemme og to i Japan. I sommeren 2017 åbner Gorm’s i Tivolis nye Food Court-satsning. Og adm. direktør Anders Kjørup har mere i ærmet.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Stor uenighed om omfanget af sexismesager i restaurationsverdenen

Flere restauranter er begyndt at få øjnene op for sexisme- og chikaneproblemer, men der er grundet få indberettede sager uenighed om, hvor stort problemet i virkeligheden er. ”Bare fordi, der ikke kører nogle sager, betyder det ikke, at der ikke er et problem,” siger talsperson fra 3F.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier