FødevareWatch

Nemlig.com byder detailkæderne op til dans med stor investering

Netbutikken blæser til kamp mod detailkæderne med et nyt logistikcenter til et trecifret millionbeløb, der strækker sig over fem fodboldbaner. Investeringen er første skridt i Stefan Plenge og Anders Holch Povlsens nye strategi.

Adm. direktør Stefan Plenge har fået Bestseller-milliardæren Anders Holch Povlsen med ombord, og de to har sammen lagt en ny strategi. | Foto: PR

Nemlig.com har smidt et trecifret millionbeløb i et nyt logistikcenter, der strækker sig over 36.000 kvadratmeter i Brøndby på Københavns Vestegn.

Berlingske Business skriver, at den massive investering skal gøre netbutikken i stand til at tage kampen op mod de etablerede detailkæder som Coop og Dansk Supermarked.

Det kommer til at sætte en regulær adfærdsændring i gang i danskernes måde at handle dagligvarer på"

Stefan Plenge, adm. direktør, Nemlig.com
Den er samtidig første skridt i en ny og ambitiøs ekpansionsstrategi lagt af direktør Stefan Plenge og bestyrelsesformand og Bestseller-milliardær, Anders Holch Povlsen, der købte sig ind i Nemlig.com sidste år.

"Med den volumen, vi kan opnå her, kan vi blive så store, at vi kommer til at gøre en forskel i dansk dagligvarehandel. Det kommer til at sætte en regulær adfærdsændring i gang i danskernes måde at handle daglig­varer på. Vi tror på, at der vil ske et paradigme­skift i løbet af de næste par år. Vi tror også på, at det vil være med til at få de store spillere til at beslutte sig for, at de også skal med om bord, fordi de kan se, at det er ved at være alvor," siger Stefan Plenge til mediet.

I dag leverer netbutikken kun dagligvarer i Storkøbenhavn, men det nye logistikcenter vil blandt andet gøre det muligt at levere til hele landet på sigt.

Nemlig.com blev stiftet i 2010 og er siden blevet den største spiller på markedet for onlinesalg af dagligvarer, hvor Irma.dk og Osuma er de største konkurrenter.

Nemlig-chef går fortsat efter kraftig ekspansion

Modemilliardær bliver ny formand hos Nemlig.com

Nemlig.coms bundlinje trukket ned i stort minus

Svært at tjene penge på onlinemad

Leverandører vil tage magten fra dagligvarekoncernerne

Mere fra FødevareWatch

Kraftig inflation kan bremse Stryhns Gruppens gode takter

Det friske regnskab for 2021 fra Stryhns Gruppen viser minimal slinger i valsen i et år, der har været præget af svært tilgængelige råvarer og prisstigninger. Flere udfordringer står dog i kø, så de samme økonomiske resultater bliver svære at nå i 2022, siger topchef.

Topskifte i Carlsberg kan sætte en prop i større planer

Heine Dalsgaards farvel som finansdirektør udfordrer stabiliteten i toppen af en virksomhed af Carlsbergs størrelse. Derfor burde eventuelle forestående planer om et snarligt skifte på topposten være sat på standby, mener to headhuntere.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier