FødevareWatch

Amerikansk slikproducent leverer bittersødt regnskab

Chokoladeproducenten Hersheys 3. kvartalsregnskab misser analytikernes forventninger til omsætningen, men overrasker dem på indtjeningen per aktie.

Foto: Chris O'Meara/AP/ritzau/arkiv

Bittersødt. Sådan må slik- og chokoladeproducenten Hersheys regnskab for tredje kvartal karakteriseres.

Hershey præsterede på den ene side en indtjening per aktie på 1,17 dollar. Her havde analytikerne ifølge en rundspørge foretaget af Bloomberg ventet en indtjening per aktie på 1,12 dollar. Det skriver Bloomberg News.

På den anden side missede Hershey akkurat analytikernes forventninger til omsætningen for kvartalet. Her præsterede slik- og chokoladeproducenten 1,96 mia. dollar i perioden mod ventede 1,97 mia. dollar.

Modtag FødevareWatchs abonnement gratis - hver dag!

Ud over det hjemmelige amerikanske marked, har Hersheys også været udfordret i Kina, hvilket får koncernen til at slanke sine forventninger til omsætningen for hele året til 1,5-2 pct. fra tidligere 3-4 pct.

"Det amerikanske nettosalg var lavere end ventet som følge af lavere end ventet slik-, mynte- og tyggegummisalg i tredje kvartal. Det påvirkede også de bredere mainstream snacks, hvor udviklingen i forbruget i løbet af kvartalet var mindre end i juni," skriver Hersheys ifølge Financial Times.

Hershey-aktien skrumper 2,5 pct. til 92,01 dollar i det amerikanske formarked.

Hersheys bundlinje smeltede i andet kvartal

Hershey går enegang i Brasilien

Rapport: Tørke rammer den afrikanske kakaoproduktion

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier