For nogle år tilbage fik spareribskæden Bone’s en bøde af sundhedsmyndighederne for, at kæden i årevis havde snydt kunderne med Jack Daniel's-whiskeysauce, som slet ikke indeholdt Jack Daniel's-whiskey.
Nu er den gal igen, skriver Ekstra Bladet.
Fødevarekontrollen har nemlig opdaget af kædens 21 restauranter landet over ikke holder, hvad den lover, når det påstås, at pizzaerne er bagt med durum-mel og at chokolademoussen er lavet af ægte belgisk Callaubaut-chokolade.
Følg fødevareindustrien tæt - læs FødevareWatchs nyhedsbrev to gange dagligt - tilmeld dig her!
Pizzaerne er nemlig fremstillet af ordinært hvedemel og Bone's kan overhovedet ikke garantere, at chokoladen i moussen var fra producenten Callebaut, der er berømt for at lave noget af verdens bedste konfekture-chokolade.
"Det indskærpes, at fødevarer ikke må sælges under omstændigheder, der vildleder forbrugerne," står der i den nyeste kontrolrapport fra Fødevarekontrollen.
Bones-medejer Jan Laursen undskylder over for avisen, og siger at de ikke havde "til hensigt at misinformere nogen."
Fødevarebranchen lunken over for whistleblowerordning
Nu bliver det nemmere at anmelde fødevarefusk
5 ton slik beslaglagt i Nordsjælland
Fødevarefusk: Kun 5 pct. torsk i torskerogn