FødevareWatch

Tivoli får grønt lys til ambitiøs madhal

Forlystelsesparken planlægger at åbne en madhal på 5.300 kvadratmeter med plads til 30 madsteder på hjørnet, hvor Hard Rock Café tidligere har haft hjemme.

Foto: Jens Dresling/Polfoto/Arkiv

Efter flere års tovtrækkeri har Tivoli fået grønt lys til at sine planer om at udvide forlystelsesparken med en stor madhal.

Berlingske Business skriver, at den såkaldte food court kommer til at strække sig over 5.300 kvadratmeter med plads til 30 madsteder, hvoraf halvdelen af lejemålene allerede er besat.

Den nye madhal kommer til at ligge på hjørnet af Vesterbrogade og Bernstoffsgade i det indre København, hvor Hard Rock Café tidligere har haft hjemme. Nedrivningen af de nuværende bygninger begynder efter nytår, mens det er planen at madhallen slår dørene op i august 2017.

Projektet har mødt massiv kritik fra naboerne til Tivoli, som er utilfredse med størrelsen af den nye bygning, der også indeholder en udvidelse af restaurant Nimb. Samtidig har foreningen Tivolis Venner kritiseret madhallen for at være i strid med stedets år.

Forlystelsesparken ser imidlertid ud til at have vundet slagsmålet efter, at Københavns Borgerrepræsentation har tilpasset lokalplanen på et møde i september og dermed banet vejen for en byggetilladelse.

Blandt de nye lejere er restauranten Tapa Del Torro, som også har hjemme i Torvehallerne.

Torvehallerne vil opruste på detail

Tidligere TDC-chef skal holde styr på seks pizzafyres forretning

Arla åbner egen specialbutik

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier