FødevareWatch

Arla åbner egen specialbutik

Til oktober åbner Arla endnu en eksklusiv specialbutik under navnet Arla Unika & Ko - denne gang uden for hovedstaden, og med mere end ost på hylderne.

Sidste forår havde Arla i en kortere periode en pop-up store i Købmagergade i København.

Det handler om feinsmeckerei, om prisvindende oste, unikke mejeriprodukter og eksklusiv gastronomi, når Arla til oktober åbner butikken Arla Unika & Ko i Aarhus.

Sidste år havde mejerikoncernen i en periode en popup-butik på en af strøggaderne i København, og mens man også er tilstede i de københavnske torvehaller, har man ikke tidligere forsøgt sig uden for hovedstaden. Det laves der nu om på, og Arla åbner den 100 kvadratmeter store specialbutik tæt på koncernens hovedsæde i latinerkvarteret i den østjyske storby.

”Vi har længe drømt om at åbne en butik i Aarhus, og nu har vi formået af kombinere det rigtige koncept med den bedste beliggenhed. Vi glæder os til at byde kunderne inden for til hvad, vi håber, vil rykke ved folks opfattelse af, hvad en butik er og skal kunne – og ikke mindst til at præsentere århusianerne for en række udvalgte produkter, som, vi mener, er i særklasse inden for deres felt”, udtaler Dorte Ruby, der er chef for Arla Unika, i en pressemeddelelse.

På hylderne i butikken vil kunderne ud over oste- og mejerprodukter også kunne finde fødevarer inden for kategorier som pølser fra Johns Hot Dog Deli, vine fra Cold Hand Winery og kaffebønner fra det københavnske Coffee Collective.

”Der er et enormt fokus på Danmark i disse år inden for gastronomi og vores evne til at producere fantastiske produkter. Derfor er det helt naturligt for os at alliere os med andre producenter, der vil det samme som os: nemlig at levere innovative og smagfulde produkter til forbrugerne”, forklarer Dorte Ruby.

I butikken vil der også blive arrangeret events, hvor man for eksempel kan møde nogle af landets gastronomiske entreprenører og blive klogere på, hvordan Arla Unikas produkter indgår i forskellige sammenhænge. Der vil også blive arrangeret workshops for gastronomisk interesserede med temaer om alt fra hjemmeproduktion til food pairing, hedder det i pressemeddelelsen.

Arlas gastronomi-koncept breder sig

Torvehallerne vil opruste på detail

Arla laver øl-oste med Mikkeller

De 5 Gaarde klar med stort mejerisats

Mere fra FødevareWatch

Milliardkoncern løfter indtjeningen på kager og slik

Kage- og konfekturekoncernen Givesco er lykkedes med at forbedre indtjeningen i løbet 2021, men ikke helt nok ifølge ledelsen. Koncernen har med sit store detailfokus også løftet omsætningen til lige knapt 3 mia. kr.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier