FødevareWatch

Skyrproducent genopfinder bornholmsk yoghurt

De to mænd bag bornholmske öSkyr var ærgerlige over, at øens lokale mejeri stoppede med at producere yoghurt og har sat sig for at rebrande produktet. Næste skridt er at finde huller på det i forvejen mættede marked for syrnet mælk.

Foto: Joachim Adrian/POLFOTO/arkiv

For to år siden trak Bornholms Andelsmejeri stikket for øens eneste yoghurtproduktion, eftersom der ikke længere var økonomi i salget. Det ærgrede Jonas Brandt og Mads Boss, begge født og opvokset på klippeøen, som resolut tog kontakt til mejeriet med idéen om at lade yoghurten genopstå.

Yoghurten fra Bornholms Andelsmejeri var sådan en, alle børn på øen voksede op med, og det var da en skam at skulle vinke farvel til den. Derfor snakkede Mads og jeg om, at det da måtte være muligt at rebrande produktet og give den bornholmske yoghurt nye klæder"

Jonas Brandt, adm. direktør i öSkyr

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Daloon klar til langt sejt træk på indtjeningen

Der er for første gang i flere år overskud i forårsrulleselskabet. Nu skal der fokus på at skabe mere værdi og erobre marked indenfor blandt andet foodservice, lyder meldingen fra Daloon-direktør.

Palsgaard får lov til at fyre med LPG

En række virksomheder har ansøgt Miljøstyrelsen om lov til at bruge andre energiformer i deres produktion. Styrelsen har nikket til ingrediensvirksomhedens Palsgaards ansøgning.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier