FødevareWatch

Løgismose tjener godt på skyr-eksport

Eksport af skyr og salg af gourmetvarer til hoteller og restauranter er den primære årsag til overskuddet i Løgismose, fortæller adm. direktør.

Løgismose har fået hul på eksporten af skyr til resten af Skandinavien. | Foto: Joachim Adrian/POLFOTO/arkiv

Løgismose har haft et glimrende 2014, hvor overskuddet landede på 21,6 mio. kr. for hele koncernen.

Det gode resultat skyldes primært, at det har været ualmindeligt godt år for mejeri- og fødevareforretningen, Løgismose Mejeri & Fødevarer, der importerer og eksporterer gourmetvarer.

Her landede overskuddet på 37,7 mio. kr., hvilket er med til at dække over, at der var røde tal i de tre resterede datterselskaber.

Det skriver Berlingske Business.

"Vi har for det første haft en rigtigt flot vækst i vores gourmethandel, hvor vi importerer fødevarer fra udlandet og sælger til hoteller og restauranter. Derudover har vi fået hul på at sælge skyr til de andre nordiske lande. Skyr er noget, Løgismose altid har været gode til, så derfor er det dejligt, at der nu også er kommet gang i eksportforrentningen," siger bestyrelsesformand, Steen Halbye, til avisen.

Foruden mejeri- og fødevaredelen dækker Løgismose over Løgismose Vin & Delikatesser og restauranterne Kong Hans Kælder og Falsted Kro.

Koncernen fusionerede desuden med Meyers sidste år, da kapitalfonden IK Investment Partners købte de to virksomheder og slog dem sammen under navnet L+M.

Løgismose-restauranter har bourgognerødt millionminus

Løgismose lander bedste resultat i syv år

Meyers madimperium ramt af højere lønomkostninger

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier