Løgismose lander bedste resultat i syv år

Firmaet bag det kendte brand Løgismose har haft et stærkt år op til fusionen med Meyers med vækst på både top- og bundlinje.
Foto: /ritzau/Anders Birch
Foto: /ritzau/Anders Birch

Løgismose som er kendt for sine kvalitetsfødevarer forlader 2014 med vækst på alle parametre. 

Selskabet, der efter regnskabsårets udgang blev fusioneret med Meyers A/S og solgt til den britiske kapitalfond IK Investment Partners, landede et driftsresultat på 29,3 mio. kr. ud af en omsætning, der i årets løb var vokset fra 361,1 mio. kr. til 417,4 mio. kr.

Længere nede på bundlinjen ligger der 21,6 mio. kr. mod 17,8 det foregående år.

Årets resultat er ifølge regnskabsdatabasen det bedste i syv år. I regnskabets ledelsesberetning betegnes resultatet som tilfredsstillende og som forventet.

”Der forventes fortsat vækst i både top- og bundlinje for det kommende år,” lyder det videre.

Løgismose har som bekendt et profileret samarbejde med både den gule Netto-kæde og de blå DøgnNetto-butikker. Et samarbejde som DøgnNettos regionschef arbejder på at styrke. Så sent som i april meddelte han FødevareWatch, at kædens Løgismose-sortiment skulle fordobles.

”Vi er i gang med at melde en del af Løgismoses produkter ind i øjeblikket og lave det sådan, at sortimentet får sin egen plads i butikken. Det lander på vores hylder hurtigst muligt - det handler om, hvor hurtigt vi får det igennem i Højbjerg (hovedkontoret, red.). Vi skulle meget gerne have alle produkterne ind i alle butikkerne i løbet af sommeren,” sagde Thomas Clement i den sammenhæng.

Ny direktør på plads

I dag sidder Henrik Vildenfeldt for bordenden som adm. direktør i Løgismose. Han trådte til i januar i år, og før det har han arbejdet som blandt andet økonomichef i limvirksomheden Dynea og som senior vice president i virksomheden Cargotec.

Henrik Vildenfeldt er også økonomidirektør i L+M Aps, som er det omtalte fusionsselskab af Løgismose og Meyers. Som formand i Løgismose A/S sidder Steen Halbye, som også er adm. direktør i L+M Aps.

Løgismose A/S har datterselskaberne Løgismose Mejeri og Fødevarer, Løgismose Vin og delikatesser samt restaurant Kong Hans Kælder og Falsled Kro.

I april i år forlod en af drivkrafterne i den efterhånden store Løgismose-koncern sin post. Efter mere end 30 år i virksomheden valgte medstifter Christian Grønlykke at stoppe sit arbejde som blandt andet direktør i Løgismose Vin og Delikatesser.

Coop-chef: 'Jeg er stolt af, at Meyer har lyst til at lege med os'

Christian Grønlykke: Derfor stopper jeg nu

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også