FødevareWatch

Coop: Vi skal have flere 'Thiser'

En af målsætningerne med Coops lokale varesats er at skabe flere arbejdspladser. Vi skal have flere lokalproducenter som Thise Mejeri, der skaber vækst, lyder det fra kategoridirektør for tørvarer i Coop.

”Om fem år skal Coop have 2000 lokale varer på hylderne i 400-800 butikker, og det skal være med til at skabe arbejdspladser rundt omkring i landet."

Under gårsdagens finale i 'Årets Lokale Vare 2015', der blev afholdt af Coop og Madkulturen, præsenterede Michael Christensen, kategoridirektør for tørvarer i Coop, koncernens målsætning for sit lokalvaresats.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier