FødevareWatch

Så mange lokale partnere vil Coop have inden nytår

Coops målsætning om flere lokale varer i dagligvarekoncernens butikker tager form. Chefen for lokale varer i Coop har et klart mål for mange producenter, der skal levere til koncernen inden årsskiftet.

I Coops butikker får de lokale varer en særlig placering, og dermed kan selv meget små leverandører potentielt få hyldeplads.

Når forbrugerne handler ind i en af Coops 1.200 butikker, vil de fremover støde på endnu flere lokale fødevarer. Dagligvarekoncernens sats på flere varer fra de mindre producenter tager form, og chef for lokale varer i Coop, Christian Christensen, melder om en tilfredsstillende tilslutning til projektet.

”Vi er sat op til at håndtere 100 paller honning og ikke 100 glas, men vores mål er, at vi skal kunne tage imod en hvilken som helst mængde."

Christian Christensen, Chef for lokale varer i Coop

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Stor uenighed om omfanget af sexismesager i restaurationsverdenen

Flere restauranter er begyndt at få øjnene op for sexisme- og chikaneproblemer, men der er grundet få indberettede sager uenighed om, hvor stort problemet i virkeligheden er. ”Bare fordi, der ikke kører nogle sager, betyder det ikke, at der ikke er et problem,” siger talsperson fra 3F.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier