FødevareWatch

Sainsbury’s forventer højere årsresultat

Den britiske detailkæde siger i en opdatering, at man forventer et resultat før skat, som overgår analytikernes forventninger, i indeværende regnskabsår. Aktien tager det største prishop i seks år.

Foto: Sainsbury's/ PR

Den britiske detailkoncern Sainsbury’s vil overgå analytikernes forventninger for indtjeningen i år. Det siger selskabet efter et kvartal, hvor omsætningen er steget marginalt.

Sainsbury’s skriver i en handelsopdatering, at man har hævet detailsalget, når man fratrækker salget af benzin, med 0,3 pct. i de 16 uger frem til 26. september. Ser man på udviklingen på like-for-like-basis, er der dog tale om en nedgang på 1,1 pct.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Maltdirektør efter værste år i årtier: "Det er meget ubehageligt"

Udfordringerne har aldrig været større i Sophus Fuglsang Export-Maltfabriks over hundredårige lange virke, som i det seneste år. Det nye regnskab viser største dyk på bundlinjen i topchefens hukommelse. Virksomheden er dog godt polstret, forsikrer han, men han frygter den usikkerhed, som energikrisen lige nu medfører.

Miljøminister klar til stramme krav til klimadokumentation

Mens EU er på vej med krav om satellit- og GPS-dokumentation på en række fødevarer, der skal mindske afskovning, er regeringen nu allerede klar til at gå endnu længere. Om få år kan man forhåbentlig også knytte krav til påvirkning af andre økosystemer, siger Lea Wermelin (S) til FødevareWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier