FødevareWatch

Nestlé springer med på den glutenfri bølge

De glutenfrie produkter fylder stadig mere i danskernes og detailhandlens bevidsthed, og fødevarekonglomeratet Nestlé hopper nu med på trenden med et morgenmadsprodukt.

Nestlé entrerer det spirende marked for glutenfri produkter gennem en dansk lancering af glutenfri cornflakes.

Ifølge verdens største fødevarevirksomhed er baggrunden, at det ikke skal være dyrere for kunderne at vælge specialprodukter og de glutenopmærksomme forbrugere skal have øgede valgmuligheder i forhold til i dag.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier